3.1.14

ένα διήμερο που ίσως σου αλλάξει τη ζωή...

Νυχτερινή επιδρομή: δυο φετούλες προζυμένιο ψωμάκι ολικής άλεσης, μία με μαρμελάδα σταφύλι και μία με φουχάτα (υγιεινή μερέντα φτιαγμένη από φουντούκια, χαρούπια και ταχίνι). Και τα δύο γλυκά φτιάχτηκαν στο Free & Real. Όσο για τη γεύση τους, είναι γεύση… από έναν καλύτερο κόσμο! 


Το ότι χειροκροτώ και υποστηρίζω τα παιδιά του Free & Real είναι γνωστό από προηγούμενες αναρτήσεις μου.  Κι επειδή τα όμορφα μονοπάτια κακώς θεωρείται πως πρέπει να μένουνε κρυφά, να πω πως ο Απόστολος κι οι φίλοι του, διοργανώνουν το πρώτο τους σεμινάριο για τη νέα χρονιά, ένα βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Κήποι Αυτάρκειας», που θα αρχίσει την Παρασκευή, 24 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, το κόστος πάρα πολύ προσιτό και η εμπειρία αναμένεται λίαν ενδιαφέρουσα!


Αυτή, εκτός των άλλων, είναι και η πρώτη ευκαιρία γνωριμίας με το Free & Real για φέτος και απευθύνεται, όπως κάθε παρόμοια δράση, σε νέους που νιώθουν πως κάτι δεν πάει καλά στον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής. Είναι πολύ πιθανό, ζώντας κάποιος για λίγο στο παραδεισένιο κτήμα στη Β. Εύβοια, να γυρίσει πίσω με πολύ ωραίες σκέψεις. Σκέψεις δηλαδή σχετικές μ' αυτό που λέει ο Απόστολος: «έτσι που καθόμαστε όλοι μαζί παρέα, δε φτιάχνουμε… ένα πιο φωτεινό μέλλον;».