5.5.11

αυτά είναι!


Πως είναι οι γκόμενες του «Baywatch» που κάνουν τα λιγούρια ανά την υφήλιο να σέρνονται και τις κανονικές γυναίκες να πέφτουν σε μελαγχολία; Ε; Υπάρχει και το αντίστροφο. Τη θυμάσαι τη Bibi-bo; Ε; Δεν είχε η Bibi-bo τον John-John; Ναι αλλά περίμενε. Λες τώρα εσύ πως της super-sexy ναυαγοσώστριας το αντίστοιχο είναι ο ναυαγοσώστης. Έλα που δεν είναι. Καλός είναι ο ναυαγοσώστης, γραμμωμένος, ηλιοκαμένος, έχει τις χάρες του, δε σου λέω. Αλλά τι είναι ένας ναυαγοσώστης μπροστά... σ’ ένα πεζοναύτη; Και δε μιλάμε τώρα για ό,τι κι ό,τι πεζοναύτες. Εδώ συζητάμε για τους περίφημους U.S. Navy SEALs. Στην πάντα! στην πάντα! περνάνε τα κομάντα! Έτσι ακριβώς. Αυτοί λέγεται πως είναι οι πιο σκληροτράχηλοι στρατιώτες του κόσμου. Τους τρέμουν όλοι! Περνούν μία ασύλληπτη εκπαίδευση για να μάθουν να δρουν σε θάλασσα, αέρα και ξηρά, εξ ου και τ’ αρχικά SEAL. Και είναι ό,τι πιο μάτσο κυκλοφορεί μετά τον Εξολοθρευτή. Κάνουν τρελά πράγματα αυτοί οι τύποι! Σαράντα τέτοιοι εμφανίστηκαν προχθές στον Οσάμα και με το που αρχίζει αυτός να τραγουδάει το «σαράντα παλικάρια» τον σωριάσαν πεθαμένο. Λεεεεεεεέμε τώρα.

Αν θες τη γνώμη μου πάντως, αυτοί οι SEAL καλά στα μυαλά τους δε μπορεί να είναι. Ο πιο νορμάλ της ομάδας, πρέπει να ’ναι... σε τροχιά! Προσωπική εκτίμηση αυτή, όχι πως ξέρω περισσότερα. Τέλος πάντων, θες να κάνουμε ένα πείραμα; Ο κύριος της φωτογραφίας είναι απόμαχος αυτής της μονάδας. Λέγεται Craig Sawyer και είναι 47 ετών. Είναι δηλαδή πάνω από 20 χρόνια εκτός υπηρεσίας. Και πες πως τον έχεις παντρευτεί. Ε δε μας απασχολεί τώρα άμα σ’ αρέσει ή όχι. Ούτε εμένα μ' αρέσει. Όχου, ξέρω ’γω, ήσουν μεθυσμένη και τον πήρες. Εντάξει; Πάει αυτό. Για κοίτα τον τώρα καλά. Κοίτα τον ντε. Ωραία. Και πες τώρα πως τα ’χεις φτιάξει με τον κολλητό του. Ε, τι φρικάρεις; Συμβαίνουν αυτά. Ο κολλητός παρών δεν είναι στο στιγμιότυπο, είναι αλλού. Όχι πως άμα ήταν θα βοηθούσε σε κάτι. Πεζοναύτης ο εραστής δεν υπήρξε ποτέ. Εσύ όμως έχεις πάθει κρίση ειλικρίνειας. Στέκεσαι λοιπόν στο μισό μετρό μπροστά στο σύζυγο και του λες: «Craig, εδώ και έξι μήνες κοιμάμαι και με κάποιον άλλο. Θ’ ανέβω πάνω τώρα και θα πακετάρω τα πράγματά μου. Φεύγω Craig. Σε αφήνω για τον φίλο σου τον George. Τα παιδιά κι ο σκύλος, χάρισμά σου!». Έλα, πες το. Πες το καλέ. Ντρέπεσαι; Για πες το. Πες το βρε να δεις πως νιώθει το μυγάκι όταν το λειώνουνε. Άντε, πες το! Ε πες το όμως. Θα το πεις, τι θα γίνει; Σιγά μην το πεις. Ε λοιπόν, ακριβώς αυτό το δέος που σπανίως μια γυναίκα στις μέρες μας νοιώθει απέναντι σ’ έναν άντρα είναι εξόχως αφροδισιακό. Για κάποιες. Κάποιες άλλες θέλουν να μοιράζονται με τον σύντροφο τον άργιλο που τους περίσσεψε στο μπωλάκι. Γούστα.


Συγνώμη ρε παιδιά, στο 00:01:00 στο ακόλουθο video βλέπουμε έξι άντρες. Οι πέντε είναι καταδρομείς. O έκτος, αυτός με το σορτσάκι, τα γυαλιά ηλίου, το άφρο μαλλί, το κουπί και τη ντουντούκα... τι ρόλο βαράει;