4.6.13

good news!!!



Με πολλή χαρά, ως διαχειρίστρια και του ιστολογίου pet therapy, αναδημοσιεύω την τελευταία του ανάρτηση, στην οποία μόλις ανακοινώθηκε το πλήρες πλέγμα με τις διαδικτυακές εφαρμογές του:

Το pet therapy, εκτός από ιστολόγιο, σελίδα στο facebook και λογαριασμό στο twitter, πλέον διαθέτει και δικό του ιστότοπο (site), κοινόχρηστη ιστοσελίδα (wiki), debate graph, Google ομάδα και δυνατότητα διαμοίρασης αρχείων (μέσω Google drive).

Για αναλυτικές, απλές οδηγίες για το πώς φτάνει κανείς σε κάθε έναν από αυτούς τους προορισμούς και τι ακριβώς μπορεί να κάνει εκεί, πατήστε τον σύνδεσμο: το pet therapy στο διαδίκτυο και θα μεταφερθείτε στην ομότιτλη σελίδα του blog του.

Όλες αυτές οι συνεργαζόμενες διαδικτυακές εφαρμογές, προφανώς συνθέτουν ένα πλέγμα ικανό να υποστηρίξει τον διάλογο. Δε μένει άρα, παρά η δική σας συμμετοχή, ως απλοί επισκέπτες έως -αν ενδιαφέρεστε, γιατί όχι;- συνδιαχειριστές. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ιδέα, πληροφορία, άποψη, υλικό κτλ. είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα. 

Η υποδομή δημιουργήθηκε, τώρα δε μένει παρά να συνεργαστούμε. Νομίζω πως αξίζει τον κόπο, γιατί οι θεραπευτικές ιδιότητες των ζώων (προς τον άνθρωπο), παρότι επιστημονικά αποδεδειγμένες και αναγνωρισμένες σε όλα τα προηγμένα κράτη, στη χώρα μας, προς το παρόν, είναι σχεδόν άγνωστες. Κι αυτό μαζί, μπορούμε να το αλλάξουμε.